Home » Featured, Headline, Nieuws

Rémy Martin XO GOLD Excellence – Exclusive Edition

2 Comments

Rémy Martin lanceerd in November 2012 de XO GOLD Excellence in Nederland, het leuke aan deze limited edition zijn de schitterende gouden air-brush details, het gouden etiket en de aanlokkelijke verpakking. Qua kwaliteit is deze Cognac hetzelfde gebleven als de kwalitatief uitstekende XO Excellence.

Deze exclusieve Cognac komt in een gelimiteerde oplage, echter is nog niet bekend in welke aantallen deze naar Nederland komt…

Proefnotites volgens Rémy Martin:

Een rijke mix van rijpe eaux-de-vie XO Excellence onthult een zeer breed aromatische bereik dat Fine Champagne Cognac kan bieden. Ontdek zelf de mahonie kleur, smaken van jasmijn en iris, met tonen van rijpe zomervijgen en gekonfijte pruimen, alles aangevuld met hints van kaneel en gedroogde herfstvruchten. In de mond is de textuur soepel met een unieke lange afdronk, onmiskenbaar voor Rémy Martin Fine Champagne Cognac.

Deze cognac is uitermate geschikt voor de donkere maanden, zowel om te drinken als om weg te geven!

Rémy Martin XO Gold Excellence is vanaf november 2012 verkrijgbaar in Nederland.

Consumenten adviesprijs €129,95

Tags bij deze post: , , , , , ,

2 Comments »

  • Maarten said:

    Dit is geen review, maar een ronkend persbericht.

  • Wouter (author) said:

    Op deze website wordt naast reviews ook nieuws uit de Cognacwereld vermeld. Zal van het weekend proberen weer een review te plaatsen! :D Kijk ernaar uit!

Reageer op dit artikel!

Feedback Form