Home » Featured, Headline, Nieuws

Rémy Martin VSOP Mature Cask Finish Cocktail Expert Case

No Comment

Rémy Martin brengt weer een mooie Limited Edition op de markt, ditmaal de VSOP Mature Cask Finish Cocktail Expert Case!

The Cocktail Expert Case bevat een fles Rémy Martin VSOP Mature Cask Finish,  2 Tumbler glazen van Rémy Martin, een boek met  cocktailrecepten en een shaker, een strainer en een  jiggler van geborsteld staal.

 

Goedkoop is dit moois helaas niet met een adviesprijs van €100,-. Deze set is verkrijgbaar vanaf november 2012 bij de betere slijters…

Het recepten boek bevat veel verschillende manieren Cognac gebruikt kan worden in cocktails, van oude favorieten tot innovatieve nieuwe lekkernijen. Natuurlijk kan de Mature Cask VSOP ook puur, met ijs of met een enkele mixer worden gedronken.

Sinds 1724 heeft het huis van Rémy Martin de missie om het kloppende hart van de Cognacstreek te vertegenwoordigen. Eeuwenoude knowhow, het streven naar perfectie en gevoel voor innovatie: deze ingrediënten maken Rémy Martin VSOP de Europese marktleider in haar klasse.
Rémy Martin VSOP is sinds haar creatie in 1927 een blend van eau-de-vie, afkomstig uit de beste wijngaarden van de Grande Champagne en de Petite Champagne en mag daarom de prestigieuze benaming Fine Champagne Cognac (AOC) dragen.
De samensmelting van traditie en moderniteit komt tot uitdrukking in Rémy Martin VSOP Mature Cask Finish, een tijdloze cognac

Rémy Martin VSOP Mature Cask Finish ondervindt een finishing op kleinere Limousin eikenhouten vaten van meer dan 20 jaar oud. 

Door de kleinere vaten is er meer contact met het oude eikenhout. Dit zorgt voor een complexe en harmonieuze rondere smaak.
De fruitige zachtheid van abrikoos en perzik, subtiele noten van viool en een vleugje vanille…

Tags bij deze post: , , ,

Reageer op dit artikel!

Feedback Form