Home » Featured, Nieuws

Rémy Martin lanceert VSOP Limited Edition Urban Lights

2 Comments

Deze herfst lanceert cognachuis Rémy Martin een bijzondere limited edition: Remy Martin VSOP Urban Lights. Met een internationale, flitsende boodschap “Midnight in the city: the night’s the limit” en een fles in stijlvol, zwart design heeft het bedrijf als doel de harten en vooral smaakpapillen van een nieuwe generatie cognacliefhebbers te veroveren.

De fles is dan wel anders dan een normale Rémy VSOP, toch is de kwaliteit niet anders… Gelukkig is de adviesverkoopprijs met €33,99 nog zeer toegankelijk en is deze mooie fles zeker de aanschaf waard!

Clubben in Berlijn, dineren in een toprestaurant in New York, loungen in de hipste bars van Amsterdam of thuis onder de sterren natafelen op je dakterras: er is een nieuwe generatie consumenten opgestaan die daar de hand niet voor omdraait. Maar wat drink je daar nu bij? Een steeds groter groeiende groep ‘insiders’ heeft de verfijnde smaak van Rémy Martin Fine Champagne Cognac ontdekt. Daarom komt Rémy Martin deze herfst met een nieuwe, coole VSOP limited edition op de markt: Rémy Martin VSOP Urban Lights.

Nieuwe richting
Matthijs van Zanten, senior brand manager Rémy Martin:,,Deze bijzondere editie Rémy Martin VSOP Urban Lights zal de traditionele liefhebber nog steeds aanspreken, maar er is ook een nieuwe generatie die cognac ziet als een spannende en stijlvolle spirit, die je drinkt in een trendy bar of club. Puur, on the rocks of in een cocktail. Vandaar de pay-off: Midnight in the city: the night’s the limit!”

Stijlvolle vormgeving
Urban Lights, exclusive limited edition komt in een opvallende zwarte fles, stijlvol gedecoreerd met glinsterende gouden letters en de rode neonlichten van een metropool die in het blacklight van een club oplichten. En dan de inhoud: een gemiddeld 8 jaar oude Fine Champagne Cognac, een blend van 55% Grande Champagne en 45% Petite Champagne, sprankelend goud van kleur met een zijdezachte smaak en een aroma van intense bloemen, rijpe vruchten en vanille, zoethout, hazelnoot en Limousin eiken. Rémy Martin Urban Lights limited edition is vanaf half oktober verkrijgbaar bij de betere slijter in Nederland. De fles heeft een inhoud van 70 cl en wordt geleverd in een spannende geschenkverpakking. De adviesverkoopprijs is €33,99.

Tags bij deze post: , ,

2 Comments »

  • Cognac kerst aanbiedingen! - Cognac Review.nl said:

    […] favoriet is deze keer de Rémy Martin VSOP Urban Lights, dit is een Limited Edition fles, die er niet alleen super uitziet maar ook gewoon top smaakt, […]

  • Martin Remy said:

    Rot toch op met die Rémy Martin zooi.
    Door hun storende kutreclames op tv zal ik die goedkope viezigheid nooit drinken.

Reageer op dit artikel!

Feedback Form