Home » Featured, Headline, Nieuws

Rémy Martin Centaure de Diamant

No Comment

CENTAURE_DE_DIAMANT_fbAfgelopen maand heeft Rémy Martin de limited edition Centaure de Diamant gelanceerd.

Rémy Martin Centaure de Diamant is onderdeel van de QSS lijn die bestaat uit: Remy Martin XO, Centaure de Diamant, Louis XIII en Louis XIII Black Pearl Edition.

Hiermee viert Rémy Martin de mooiste momenten in het leven, waarbij de meest waardevolle eaux-de-vies zijn gemengd tot perfectie.
Rémy Martin’s waardevolle eaux-de-vies worden al generaties lang gekoesterd en verzorgd in oude kelders. Alleen de meest uitzonderlijke, Fine Champagne eaux-de-vies worden geselecteerd voor Rémy Martin’s Centaure de Diamant. De Centaure de Diamant wordt gereflecteerd in een karaf die is geslepen als een diamant. De lijnen zijn simpel maar oogverblindend en vergroten de weelderige cognac in de fles. De luxueuze karaf is voorzien van een geslepen cabochon stop, ligt genesteld in een overdadige juwelenkist en straalt daarmee pure luxe uit.

Het vergt absolute precisie om een meesterwerk te maken. Rémy Martin Centaure de Diamant wordt gemengd tot perfectie en verrast met zijn complexe aromatische structuur en subtiliteit. Delicate noten van kamperfoelie en iris ontwikkelen zich in zomerfruit als pruim en vijg. Tonen van hazelnoot, gekonfijte sinaasappel en saffraan, afgemaakt met jasmijn.

Rémy Martin Centaure de Diamant’s fluweelachtige textuur, intense mahonie kleur en afdronk van een ongelofelijke duur vertellen het verhaal van het langdurige en liefdevolle rijpingsproces. Een ongeëvenaarde kennis door de eeuwen heen.

Rémy Martin Centaure de Diamant is verkrijgbaar bij de betere slijterij en wijnhandel. Adviesverkoopprijs € 900,-

Tags bij deze post: ,

Reageer op dit artikel!

Feedback Form