Home » Cognac Proeverij, Featured

ProefCognac voor Cognac Proeverijen

No Comment

Sinds vorige week heb ik de eenmanszaak ProefCognac opgericht, hiermee wil ik de mogelijkheid bieden om mensen kennis te leren maken met de heerlijke drank Cognac, aan de hand van een boeiende presentatie en een proeverij met lekkere Cognacs voor een aantrekkelijke prijs.

Er worden verschillende soorten Cognac proeverijen aangeboden; bijvoorbeeld een beginners proeverij, een gevorderden proeverij en een custom-made proeverij.

Enfin, via deze weg hoop ik dus vele nieuwe Cognac-liefhebbers te verwelkomen en mijn kennis te delen.

Als er vragen omtrent deze Cognac proeverijen bestaan dan hoor ik ze graag!

Groeten,

Wouter

CognacReview

ProefCognac

Tags bij deze post: , , ,

Reageer op dit artikel!

Feedback Form