Home » Featured, Mixen met cognac

Pasen in de mix – Joseph Guy

2 Comments

In de laatste huis-aan-huis folder van de Gall&Gall staat een leuk stukje, hoe je de Joseph Guy VS cognac het best kan “versieren” voor pasen.

In dit artikel leest u hoe de 3 verrassend versierde Cognacs, genaamd Easter Guy, Sparkling Guy en Tropical Guy gemaakt worden!

Easter Guy

2cl Joseph Guy VS met sinaasappelsap. Garneren met een schijfje sinaasappelsap.

Sparkling Guy

2cl Joseph Guy VS met ijsblokjes en bronwater.

Tropical Guy

2cl Joseph Guy VS met ijsblokjes, ananassap en tonic.

Wat een leuke namen en combinaties! Ik zal de verschillende versierde Cognacs binnenkort eens proberen, bij de combinatie met tonic, mijn lievelings-mix, ben ik vooral benieuwd hoe de ananassap erbij smaakt. Hou jullie op de hoogte!

Tags bij deze post: , , , , ,

2 Comments »

  • Harry Gerard said:

    Toevallig kom ik via Google op deze site, leuk om zo enthousiaste artikelen over Cognac te lezen!

    De Tropical Guy heb ik in navolging van het artikel ik het G&G blad gelezen, zeker lekker, al ben ik net als de schrijver van dit artikel, altijd al dol geweest op de combinatie tonic-cognac! Waarschijnlijk vind ik die combinatie “puur” nog steeds het lekkerst, al is afwisseling altijd goed!

  • Jeroen Maas said:

    Persoonlijk vind ik dat Cognac alleen puur gedronken kan worden. De mixjes halen het niet bij een pure cognac!

Reageer op dit artikel!

Feedback Form