Home » Overige

Normann-Copenhagen Cognac glazen

One Comment

cognac-glass-rikke-hagenDe Normann-Copenhagen cognac glazen had ik al een keer kort beschreven met een schitterende video erbij. Op dat moment had ik deze glazen nog niet om te kunnen testen. Gelukkig heb ik deze schitterende cognac glazen voor mijn verjaardag gekregen van mijn lieftallige vriendin. Hierbij een korte beschrijving over de glazen!

Het design van het glas in schitterend, ook is het fascinerend om het glas om zijn poot te zien draaien als een soort tol. Wat betreft glas om uit te drinken, vind ik dit glas iets minder geschikt voor cognac.

Het glas is simpelweg veel te breed en te groot. Zoals ik al een keer geschreven heb, zijn brede cognac glazen niet goed om cognac uit te drinken, omdat de alcohol te snel vrijkomt waardoor je neus als ware verlamd wordt.

Normann-Copenhagen maakt ook van hetzelfde model likeur glazen, die iets kleiner zijn dan het cognac formaat. Wanneer u besluit om deze glazen te kopen, raad ik aan om voor dat model te gaan.

Tags bij deze post: ,

One Comment »

Reageer op dit artikel!

Feedback Form