Home » Featured, Nieuws

Martell opent eerste Experience Boutique

No Comment

Martell heeft na Courvoisier ook een Experience Boutique geopend op een airport. Ditmaal niet in Parijs maar in Hong Kong. Helaas weet ik niet hoe deze boetiek er in het echt uitziet, maar op de foto’s lijkt het schitterend en vooral gigantisch!
Bezoekers kunnen hier meer informatie krijgen over elke Martell Cognac, de productiemethoden en de geschiedenis van het merk ontdekken door middel van video’s. Bovendien, staat er kundig personeel die de vragen van de reizigers kunnen beantwoorden.

De Martell Experience Boutique zal voor minimaal drie jaar op Hong Kong airport blijven, Martell zal in de toekomst, de uitrol van het concept in andere reis-verkooppunten overwegen.

Het commentaar van Pernod Ricard Duty Free Asia managing director Thibaut de Poutier:

“Hong Kong is een van de drukste luchthavens in Azië; de boetiek is een ideale showcase van Martell’s merkimago.”

Volgens Jean-Etienne Gourgues is de Martell Experience Boutique een van de slechts twee plaatsen in de wereld waar een fles van L’Or de Jean Martell te verkrijgen is.

Klanten die bij ons een flesje van L’Or de Jean Martell kopen, krijgen het recht op een persoonlijke gravure op de karaf met de naam van de ontvanger of de boodschap van hun keuze.

Wat ik wel opvallend vind, is dat er op de foto’s duidelijk een Rémy Martin Louis XIII zichtbaar is, evenals een Camus Cuvee 3.128

Tags bij deze post: , , ,

Reageer op dit artikel!

Feedback Form