Home » Headline, Overige

Louis XIII Rare Cask 42,6 diner

2 Comments

Enige tijd geleden schreef ik al over het geweldige diner wat in het Conservatorium Hotel werd gehouden ter introductie van de Rémy Martin Louis XIII Rare Cask 42,6 in Nederland.

In deze post laat ik jullie graag wat sfeer-foto’s zien van het diner. Ook zal ik kort door de heerlijke gerechten lopen die wij daar hebben mogen nuttigen.

Als voorgerecht kregen wij gerookte! mozzarella met meloen, een hele speciale combinatie. Vervolgens kregen wij een ontzettend lekkere zalm, sint jakobsschelpen met bacon, texels lamsvlees en een heerlijk nagerecht. Alle gerechten waren op een hele leuke en vooral lekkere manier klaargemaakt. Het lamsvlees was bijvoorbeeld het meest malse vlees wat men zich kan voorstellen.

Na het heerlijk diner en mooie wijnen mochten we ter afsluiting nog een glas Louis XIII proeven, dit smaakte natuurlijk geweldig!

Naast lekker gegeten te hebben was het ook geweldig om met de genodigden te spreken en achteraf in de bar een biertje te doen, ook was het leuk en leerzaam om met Louis XIII ambassadeur Alexandre Quintin te discussiëren.

Al met al een mooie avond om op terug te kijken.

Tags bij deze post: , , , , , ,

2 Comments »

  • Ton said:

    Ziet er zeer gezellig uit, Wouter.
    Was het niet mogelijk nog iemand extra mee te nemen :)?

  • Wouter (author) said:

    Helaas Ton ;-)

Reageer op dit artikel!

Feedback Form