Home » Jouw Cognac

Jouw Cognac: Héritage de Madame Gaston Briand

One Comment

Sinds een aantal dagen geeft Cognac Review u de mogelijkheid om meer te weten te komen over uw Cognac middels het invullen van een formulier. Wij gaan vervolgens in op de betreffende Cognac. Dit keer is het de Marcel Ragnaud Héritage de Madame Gaston Briand.

Naam van de fles: Héritage de Madame Gaston Briand Propriëtaire

Tekst op de label: Grande Fine Champagne /  Héritage de Madame Gaston Briand Propriëtaire a’ Ambleville / charente / 0,7 l / Le Paradis / Mise en Bouteilles á la Proprieté

Verhaal van de eigenaar: deze fles is in december 2011 gekocht op een veiling. Voor de fles heb ik inclusief opgeld en verzendkosten 264 euro betaald. Graag zou ik iets meer van deze fles willen weten. En of dit een schappelijk bedrag is voor de fles.

Informatie: deze Cognac, gemaakt door Marcel Ragnaud, is een 100% Grande Champagne Cognac. 80% van deze Cognac komt uit de jaren 1900-1906, 20% komt uit 1870. Het alcohol percentage is 41%.

Waarde: bij OldliquorCompany kost deze fles €649,95. Hoewel deze prijs misschien iets aan de hoge kant is, heeft de eigenaar zeker geen slechte koop gedaan voor een Cognac van meer dan 100 jaar oud!

VN:F [1.9.22_1171]
Wat vind u van deze Cognac?
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Tags bij deze post: , , , ,

One Comment »

  • r.leyds said:

    Ik heb in mijn bezit een fles als bovenstaand, doch zonder de toevoeging “le Paradis” met 46% alc.

    Bovendien 3 flessen Grande Champagne/1er grand cru de Cognac/sélectionné par John Monard à Diepenbeek/Chez M.Ragnaud propriétaire vigneron/Ambleville(Charente)/ 0.7 L./ 68%

    Heeft U over beide producten info en kunt U een waarde opgeven

Reageer op dit artikel!

Feedback Form