Home » Featured, Nieuws

Joseph Guy wint prijzen bij de World Spirits Award

2 Comments

Afgelopen weekend was Herman Jansen aanwezig bij de World Spirits Award met de producten NOTARIS jenever en Joseph Guy cognac. Beide merken hebben diverse prijzen gewonnen.  Op de foto ziet u Dez Veth, brand manager Joseph Guy en NOTARIS Jenever, Dick Jansen, directeur Herman Jansen en Ad van der Lee, master of distiller.

Joseph Guy cognac is in de prijzen gevallen op de World Spirits Award 2012. Op het internationale festival waar o.a. vele cognacs en whisky´s vertegenwoordigd zijn is Joseph Guy erg in de smaak gevallen bij de deskundige jury. Nederlands meest gedronken cognac won twee gouden en één zilveren medaille.

De Joseph Guy V.S.O.P., een vier jaar oude cognac met een ronde maar complexe smaak, heeft een gouden medaille in de wacht gesleept. Het paradepaardje van Joseph Guy, de X.O. een cognac die minimaal 12 jaar gerijpt is en verkrijgbaar is in een karaf heeft ook een gouden medaille in de wacht gesleept. Tenslotte is de Joseph Guy V.S. bekroond met een zilveren medaille.

De World Spirits Award is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij gedistilleerde dranken door een zeskoppige jury puur op smaak beoordeeld worden.. Elk product wordt beoordeeld binnen de categorie waarin het product actief is. Aan de World Spirits Award 2012 participeerden meer dan 70 producenten uit meer dan 30 verschillende landen.

Tags bij deze post: , , ,

2 Comments »

  • Maarten said:

    Joseph Guy wint goud… wie waren de andere mededingers vraag ik dan gelijk af.

  • Jurrit said:

    Dat had Jan Brusse toch nooit kunnen bedenken. Alsnog hulde aan zijn inzet ! :-)

Reageer op dit artikel!

Feedback Form