Home » Featured

Joseph Guy presents: Guy’s Night In

No Comment

Dit najaar trakteert Joseph Guy Cognac mannen op échte mannenavonden. Een geheel verzorgde avond bij jou thuis. Goed eten op tafel en flessen heerlijke cognac binnen handbereik.

Waar boeiende verhalen worden afgewisseld met hilarische grappen. Een bartender en een chef-kok zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Een avond die vrienden, echte vrienden maakt. Dat is wat wij verstaan onder een ‘Guy’s Night In’.

Het idee om deze avonden te introduceren in Nederland kwam van Alexandre Guy, naar goed gebruik van de legendarische avonden die zijn grootvader Joseph in Frankrijk organiseerde voor zijn vrienden, de mannen van de distilleerderij en belangrijke zakenrelaties.

De eerste ‘Guy’s Night In’ is inmiddels achter de rug en wat was het een heerlijke mannen avond! Benieuwd naar de avond? Bekijk hier de avond..

Nu is de vraag “Wanneer host jij een ‘Guy’s Night In’ bij jou thuis? Het enige dat je hoeft te doen, om kans te maken op een ‘Guy’s Night In’, is via onze Facebook.com/josephguycognac voor 7 van je beste vrienden een plekje aan tafel te reserveren via de applicatie.

Tags bij deze post: ,

Reageer op dit artikel!

Feedback Form