Home » Overige, Video's

DIY: Cognac glas van hout

2 Comments

cognas glas van houtIk heb zelden zo gefascineerd een Youtube filmpje bekeken, in onderstaand filmpje wordt een Cognac glas van hout gemaakt. Doormiddel van houtdraaien/woodturning. Het begint met een blok Dennenhout en begint heel langzaam steeds meer te lijken op een Cognac glas. Het eindresultaat is schitterend. Hoewel ik niet zo ben van rare glazen zou ik een dergelijk glas graag in mijn kast willen hebben…..

Tags bij deze post:

2 Comments »

  • Hendrik said:

    LOL, knap staaltje techniek moet je daarvoor hebben! Persoonlijk lijkt het mij echter niet fijn om cognac te drinken uit een houten beker.

  • Champagne said:

    Ik kan wel uren naar deze clip kijken! Erg leuk gedaan, en het resultaat mag er wezen!

Reageer op dit artikel!

Feedback Form