Home » Nieuws

De Luze heeft nieuwe flessen!

One Comment

De luze cognacDe nieuwe flessen en verpakkingen van De Luze hebben nog steeds dezelfde herkenbare uitstraling, door de “oude” flessen te combineren met het nieuwe grijs op de etiketten krijgen de flessen een meer premium, kwalitatieve en modernere uitstraling.

De Luze is onderdeel van een groep wijnboeren die al meer dan 24 generaties, sinds 1640 om precies te zijn, wijn produceren, distilleren en rijpen.

Het Domein Boinaud van De Luze bevat maar liefst 400 hectare en is verankerd in het hart van de Grande Champagne; de beste en meest prestigieuze regio uit het cognac gebied.

De Luze is tevens het enige cognac merk dat het gehele productieproces van de wijngaard tot het glas beheerd. Hiermee is het de grootste privé distilleerderij van de Cognac streek.

De range van De Luze bestaat uit: De Luze VS, De Luze VSOP, De Luze XO en is vanaf heden verkrijgbaar. De Luze cognac wordt onder andere verkocht bij de slijterijen van de DekaMarkt.

De veranderingen per fles zijn als volgt:

VS: De Luze 1822 staat nu ook op het omhulsel van de dop. Dit geeft de fles een rijkere uitstraling.
De nieuwe verpakking heeft nog steeds de herkenbare blauwe uitstraling, maar in combinatie met het ‘De Luze’ grijs krijgt de fles een meer premium en modernere uitstraling.

VSOP: De VSOP wordt altijd geleverd met doos. Het design van de doos heeft tevens een modernere uitstraling gekregen.
De nieuwe verpakking heeft nog steeds de herkenbare rode uitstraling, maar in combinatie met het ‘De Luze’ grijs krijgt zowel de verpakking als de fles een meer premium en modernere uitstraling.
De Luze 1822 staat nu ook op het omhulsel van de dop. Dit geeft de fles een rijkere uitstraling.

XO: De ouderwetse blauwe verpakking heeft plaats gemaakt voor een prachtig, nieuwe, strakke verpakking.
Door de nieuwe grijze ‘De Luze’ kleur is de verpakking veel herkenbaarder dan het voorgaande pack. De nieuwe verpakking heeft ook een veel kwalitatievere uitstraling.

De luze VSDe luze VSOPDe luze XO

Tags bij deze post:

One Comment »

Reageer op dit artikel!

Feedback Form