Home » Sigaren

Cohiba Mini en Club

2 Comments

18092009689Zoals ik kortgeleden al eens schreef op Whisky Review en op deze site, kan ik naast een lekkere cognac of whisky ook ontzettend genieten van een sigaar. Als groot fan van het model tuitknak en het merk Cohiba, dacht ik dat de Cohiba Mini en Club misschien wel wat voor mij waren. Helaas was dat niet helemaal het geval. De sigaartjes waren te sterk, en penetrant van smaak. Helaas niet Cohiba waardig.

 

De sigaren worden trouwens niet gefabriceerd in Cuba maar in Frankrijk. De tabak komt wel uit Cuba.

180920096901809200969218092009691

Tags bij deze post: ,

2 Comments »

 • Peter said:

  je hebt gelijk dat de kleine sigaartjes van Cohiba niet in verhouding staan tot de kwaliteit van het merk zelf. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld de mini cigarillos en de gewone cigarillos van montechristo. Staat leuk zo´n doosje maar je betaalt in verhouding tot een hoop geld voor relatief kleine sigaartjes.

  Als je eens wat lekkere cigarillos wil kijk dan eens voor de serie van Meharis. Deze hebben een serie met verschillende soorten. Ik heb zelf de Ecuador en Brasil geprobeerd en vond met name de Ecuador lekker zacht met toch wat wel body. De Brasil vond ik ietwat aan de penetrante kant en meer kruidig dan het ´´zoete´´ van brasiliaans tabak. Zal wel aan de grootte liggen. maar opzich een prima combi bij een stevige whiskey.

 • Jeroen Maas said:

  Mooie doosjes en merk, maar inderdaad zeer teleurstellende kwaliteit. Had zelf de mini geprobeerd van Cohiba.
  Ook jammer dat ze niet in Cuba gemaakt worden maar in Frankrijk.

  Staat Habanos dat zomaar toe?

Reageer op dit artikel!

Feedback Form