Home » Featured, Nieuws

Cognac Review is 2,5 jaar!

5 Comments

Het is alweer 2,5 jaar geleden dat het eerste artikel op Cognac Review verscheen, sindsdien zijn er vele prachtige Cognacs de Review sectie gepasseerd en zijn we  altijd op de hoogte geweest van nieuwtjes en informatie.
De afgelopen 2,5 jaar heb ik 146 Cognacs beschreven en totaal 397 artikelen geplaatst. Hiermee ga ik natuurlijk door, al zal ik in verband met mijn verhuizing  (eindelijk een Cognac-kamer!!!) komende maand iets minder artikelen schrijven…

Via deze weg wil ik jullie ook graag bedanken voor alle positieve, leuke en aardige reacties! Deze worden zeer gewaardeerd.

Naast Cognac Review zijn er afgelopen 2,5 jaar nog twee Cognac-websites ontstaan die ik graag wil benoemen, dit zijn; Het Cognac forum, de engelse zusterpagina van CognacReview: Cognac Fans en onze Facebook-pagina Cognac Fans.

De top-10 van meest gelezen Cognac Reviews van afgelopen 2,5 jaar waren:

 1. Rémy Martin VSOP
 2. Courvoisier VSOP
 3. Montifaud VSOP
 4. Hennessy VSOP
 5. Rémy Martin XO
 6. Rémy Martin Louis XIII
 7. Frapin VSOP
 8. Menard VSOP
 9. Hennessy XO
 10. Rémy Martin Coeur de Cognac

Hebben jullie suggesties of tips voor Cognac Review, of moet ik binnenkort een bepaalde Cognac echt beoordelen? Ik hoor het graag!

Geniet van het goede leven,

Wouter

Cognac Review

5 Comments »

 • Donald Lindeman said:

  Hoi Wouter!

  Leuk dat je al zoveel beoordeelt hebt! Ik lees de berichten en heb een suggestie. Zelf ben ik een fan van Ragnoud-Sabourin.
  Ik zou het erg leuk vinden als je een artikel aan deze cognac zou wijden.

  Ontdek deze cognac zou ik zeggen!

  Vriendelijke groet, Donald.

 • Wouter (author) said:

  Donald, dank voor je reactie! Ragnaud-Sabourin heb ik helaas nog niet goed kunnen proeven voor een review. Probeer zeker snel een Ragnaud-Sabourin Cognac te beschrijven!

  Hartelijke groeten,

  Wouter

 • Jurrit said:

  Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal, Wouter.

  Keep up the good work !!!

 • Dez said:

  Gefeliciteerd! Ga zo door!

 • Youri said:

  Nou Wouter, gefeliciteerd! Ik ben blij dat het zo goed heeft mogen gaan met deze site.

Reageer op dit artikel!

Feedback Form