Home » Featured, Nieuws

Cœur de Cognac Summer Fruits Limited Edition

One Comment

Rémy Martin Coeur de Cognac is een Fine Champagne Cognac, die gemaakt wordt van eaux-de-vie die gedistilleerd wordt uit druiven afkomstig uit de twee beste cru’s: de Grande Champagne en de Petite Champagne.

Voor deze zomer worden de karaf Coeur de Cognac en 2 bedrukte Riedel degustatieglazen aangeboden in een pack, die in beperkte oplage te verkrijgen is. De karaf is gehuld in wit leder met subtiele oranje stiksels.

Dankzij deze bekleding komt de frisheid en de wellust die Coeur de Cognac oproept wanneer hij geserveerd wordt, volledig tot zijn recht.

“Voor het aroma hebben we gestreefd naar rijpe zomervruchten. Met Coeur de Cognac zijn we er in geslaagd de sensatie van volheid en sensualiteit te combineren; vergelijk het met het proeven van een rijpe perzik” zegt Pierrette Trichet, keldermeester van het huis Rémy Martin.

Door de fluweelzachte smaak past Coeur de Cognac bij elke gelegenheid: als aperitief, met een beetje ijs, bij het dessert of tegen het einde van de avond. Deze Cognac is zeer toegankelijk en gunt levensgenieters meteen toegang tot het universum van de grote cognacs.

“Coeur de Cognac SUMMER FRUITS” – Beperkte oplage.
Verkooppunten: Rob Fine Food, Brussel en Harrods, London
Beschikbaar vanaf : Juni 2010
Verkoopprijs : respectievelijk 80 euro en 89 pound

Tags bij deze post: , , ,

One Comment »

Reageer op dit artikel!

Feedback Form