Home » Nieuws, Overige

Camus Cuvee 3.128

One Comment

camus_cognac_01Camus Cognac heeft de eerste cognac in een reeks van nieuwe limited editions geintroduceerd, de Camus Cuvee 3.128. De nieuwe lijn is een mix van drie unieke eau de vie van toonaangevende wijngaarden behoren tot een familie.

Er zijn slechts 3068 flessen beschikbaar in de partij. Zodra het wordt verkocht, een nieuwe limited edition zal op de markt komen, het mengen een reeks andere, verschillende mengsels.

De Cuvee 3.128 wordt geleverd in een Baccarat (kristallen) karaf ontworpen door de beroemde Franse kunstenaar Serge Mansau. De verpakking vitrine komt in wat wordt omschreven als een ‘haute couture’ stijl, met een semi-verhoogd positie voor een betere zichtbaarheid. De prijs is ongeveer US $ 2.500.

Camus Brand Manager Coralie Alingrin zei: De Cuvee beschrijft een uitzonderlijke oogst Cognac. Het nummer 128 verwijst naar de som van de leeftijden van de drie eau de vie gebruikt in het mengsel – een is 41, de andere 43, en de laatste 44 jaar oud. Wij garanderen dat elk van de eaux-de-vie ten minste 41 jaar oud is.

“We hebben al bestellingen van detailhandelaren bij vooraanstaande luchthavens zoals Hong Kong International en Dubai. De luchthaven lancering vindt plaats met Sky Connection in Hongkong in november.

Camus Cognac Voorzitter Cyril Camus zei: “Dit is een uitzonderlijk aanbod. Als alle 3068 flessen verkocht zullen we een nieuwe Cuvee de markt te brengen, telkens met een nieuwe, zeldzame blend.camus_cognac_02

Tags bij deze post:

One Comment »

Reageer op dit artikel!

Feedback Form